Glazba za vjenčanja u crkvi

Pjevanje je moja ljubav i strast, a vjenčanja su za mene oduvijek predstavljala posebne događaje pune emocija, romantičnosti, nježnosti, prisnosti i radosti. Svojom glazbom upravo želim pridonijeti stvaranju takve atmosfere jer glazba je univerzalni jezik ljubavi koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ako mi pružite priliku, bit će mi iznimna čast svojom glazbom pridonijeti stvaranju osjećaja bliskosti i posebnosti, kojega ćete se vi, mladenci, vaše obitelji i gosti uvijek rado prisjećati. Dopustite mi da vas dotaknem svojim glasom. Ukoliko imate crkveno ili građansko vjenčanje i želite ga učiniti svečanim i nezaboravnim, nudim Vam veliki izbor pjesama i svoj glas prepun emocija.Bez obzira jeste li mladenka, mladoženja, kuma, kum ili član obitelji, slobodno se javite s Vašim glazbenim željama.

Nudim Vam profesionalnu uslugu pjevanja (školovani glas) te klavirsku pratnju. Dugogodišnje iskustvo i profesionalni razglas garancija su nezaboravnog iskustva.

Vjenčanje je najsvečaniji trenutak u životu svakog pojedinca u kojem dvoje ljudi daje zavjet ljubavi jedno drugome, a glazba je neizostavan dio jer upravo ona taj obred čini još svečanijim i posebnijim. Ona stvara svečanu atmosferu i donosi emocije na koje je nemoguće ostati ravnodušnim.

Ako odaberete mene, pobrinut ću se da taj trenutak ostane zapamćen kao trenutak prepun čarolije i pozitivnih emocija!

 

Cjenik

  1. Solo izvedba (solo pjevanje i samostalno sviranje) = 150 EUR 
  2. Pjevanje uz pratnju pijanista/pijanistice = 220 EUR

∗Navedene cijene odnose se na nastupe u sljedećim gradovima: Zagreb i okolica, Vrbovec i okolica.
Za ostale gradove cijena se uvećava za putne troškove.

∗Solo izvedba odnosi se na prvih 17 pjesama na popisu pjesama. Za pjesme na zahtjev i ostale pjesme s popisa pjevam isključivo uz klavirsku pratnju pijanista/pijanistice.

 

 

Molim Vas da mi pri slanju upita (e-adresa: sladjana77@yahoo.com ili mobitel: 091 669 2842) javite sljedeće informacije:

  • datum i vrijeme vjenčanja
  • mjesto vjenčanja (grad i crkvu)
  • broj i naslov pjesama (ako ste se već odlučili).

 

Raspolažem s kompletnom opremom za nastup (električni klavir, mikseta, mikrofon i zvučnik s razglasom). Sami odabirete broj pjesama koje želite da se pjevaju, a njihov broj ne utječe na cijenu nastupa.
U nastavku se nalazi popis pjesama koje izvodim u soloizvedbi ili s akademskim pijanistom/icom. Ako se pjesma koju biste voljeli da se otpjeva ne nalazi na popisu, javite Vaše želje i ako smo u mogućnosti, rado ćemo ih ispuniti.

Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, stoga ćemo se potruditi da ispunimo sva Vaša očekivanja i želje.